Läser lite gamla inlägg o några inte fullt så gamla o ler!!!
Ler med hela ansiktet, herregud vad galet livet kan bli ibland!!! Ler åt att vissa människor är så kopiöst naiva ( ja jag med ibland) att det inte finns nån hejd.
Ler åt vilka fantastiska stunder man haft o vilka upptåg man varit med om.
Ler åt vissa idioter som nämns i min blogg (dock ej vid namn) att de ens fick fem sekunder av mitt liv!!!!! Varför????? Ja jag fattar inte.

Livet är underbart mina vänner o glöm ej:

KONTRASTER GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA!!!!

Puss

pst det e inte tjejen på bilden som tagit fotot!!! :)

Stämplade in på läkarestationen 8.30 för denna fantastiska dryck!!! Okej att jag e sockergris men detta tog priset. Sött så att tungan kryllade sig.

Så denna morgonen har jag tränat på att inte stressa, det går ju så där. Blir ju stressad av att inte få göra saker i min fart. Så träna gärna på att inte stressa för att inte bli stressad ;) Just min melodi!

Det jobbigaste i det hela e att jag ska vara fastande!!! Jag som älskar mat o äter lite alltid. Nejdå Josefine glöm det inte efter klockan tolv på natten inte ens vatten. Har nog aldrig vaknat så törstig som i morse.

Nej nu ska jag läsa vidare i dygnkåt o hur helig som helst av Mia Skäringer. Fantastisk bok återkommer med vidare info.

Vilja vakt igår, körde en sväng till mina päron uppfann en Viljavänlig dörr, o spelade basket som ingen annan kan! Sötaste!!!

Helgens jobb avklarat, det sätter vi check på :)
Nu vidare till La Romantica för en skön avslutning av helgen. Passar på att fira lilla Ebba som blivit tonåring med, riktigt kalas kommer veckan efter rocken!

Börjar man bli gammal när man inser att det e 10 år sedan man slutade att fylla tonåring????

Puss o kram hela dan