På Facebook e alla lyckliga o inga tråkigheter händer!
Vi vet alla att fallet inte är så, men varför kan vi inte skriva att livet e skit ibland? E vi så rädda för att nån ska sko sig på ens olycka??? Hur elaka e vi människor egentligen? Gottar vi oss i folks missöde eller vad sysslar vi med? Fattas ju bara att folk ska gilla inlägget oxå. Galna sjuka värld!
Eller e det så om vi ser att någon annan mår kasst så blir det intressant för då slipper vi bry oss om vårt egna, slipper tänka på de egna problemen ett tag! Men handen på hjärtat vem lever ett problemfritt liv? Tror faktiskt inte att jag skulle vilja ha ett heller, låter det konstigt? Det e det inte, för utan problem eller svängningar blir vardagen grå, då söks spänning mm på annat håll, brukar sällan bli bra! O utan motgångar uppskattar man inte medgång.
Vissa dagar e livet lite tuffare än andra, det e lite tyngre att ta sig för något o det mesta känns tungt. Då e iallafall jag evigt tacksam för att jag har min familj o mina vänner. Önskar att alla har en axel att luta sig emot när himmeln känns allt för grå.
Funderar på vad folk skulle tänka undra känna om jag nån dag skrev typ åt helvete med allt!!!
O vad skulle folk säga emellan varandra? O vilka rykte skulle det skapa? För det vet vi ju alla på Facebook blir en fjäder en höna på ca 5 sekunder.
Bara en tanke...